شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج می‌پزند و بیشتر با شکر و شیره می‌خورند. بدان «آش شیر» نیز گویند

تاریخچه:

در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیین‌های آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع می‌کنند و با آن شیربرنج درست کرده، می‌خورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام می‌ریزند.

ارزش غذایی:

شیربرنج به‌جهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامین‌های گروه ب) و همچنین طعم‌دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.


مجله ی تفریحی همه چیز برنج ,شیربرنج منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

زنبق akhbar tecnolozh13 دانلود برای شما اخبار اقتصادی جهان و ایران بورس ایران بورس های جهانی مجله اینترنتی ایرانیان آشنایی با کسب و کارها و تبلیغات نتی حافظ یار | پایگاه تخصصی حفظ قرآن | فلش کارت حفظ قرآن کریم