بامیه یکی از شیرینی‌های ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می‌توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می‌کنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده می‌شود که البته این روش به تازگی به کار می‌رود و در گذشته کاربردی نداشته‌است؛ این تنها تفاوت میان بامیه قدیم با حال است. هنگامی که بامیه آماده شد آن را در شکر قوام‌یافته می‌اندازند تا شیره را به خود جذب کند. شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می‌کنند.


مجله ی تفریحی همه چیز بامیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دو سوته خرید کن تحویل بگیر دانلود آهنگ | دانلود فیلم شماره خاله دستمزد وکیل گروه مهندسین مهاب فروشگاه اینترنتی نمونه سوالات هشتم,نمونه سوالات هفتم,نمونه سوالات نهم | سکو دانش بهترین های شیراز کار و مهاجرت به آلمان